SUMMERSCHOOL

Zes dagen muziek en theater!

Heb jij zin om andere jonge muzikanten en theatermakers te ontmoeten en samen in korte tijd een voorstelling te maken? Dan is #GoClassic Summerschool iets voor jou. In de zomervakantie van 2023 maak je onder begeleiding van professionele makers een muziektheaterproductie die je presenteert tijdens Festival Veenhuizen.  

Wat
In de bosrijke omgeving van Drouwen ga je samen met de andere deelnemers aan de slag met een professionele musicus/componist en theatermaker/regisseur. In vijf dagen bedenken en bouwen jullie je eigen muziektheaterproductie. Deze voorstelling spelen jullie op zaterdag 19 augustus op Festival Veenhuizen. Overdag werk je hard aan de voorstelling en ’s avonds is er ook tijd om te relaxen. Tijdens de maakweek slaap je op locatie en wordt voor eten en drinken gezorgd. Zes dagen vol muziek, theater en gezelligheid. 

Wanneer

  • Maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2022: workshops.
  • Zaterdag 19 augustus: presentatie voorstelling op Festival Veenhuizen.

Wie kan meedoen?

Gevorderde muzikanten (strijkers, hout-en koperblazers, slagwerk, harp en gitaar) en acteurs van 13 tot 25 jaar uit Drenthe.

Kosten: € 200,- voor 6 dagen incl. eten en overnachten.

De makers

We maken zo snel mogelijk bekend wie de professionele makers zijn die meewerken aan deze derde editie van #GoClassic Summerschool.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec augue nec ex finibus molestie non ac lacus. Nullam turpis tortor, luctus ac sem quis, elementum lobortis massa

info@goclassic.nl

Social media
H A L L O