SUMMERSCHOOL

Zes dagen muziek en theater!

Heb jij zin om andere jonge podiumkunstenaars te ontmoeten en samen in korte tijd een voorstelling te maken? Dan is #GoClassic Summerschool iets voor jou. In de zomervakantie van 15 t/m 20 augustus 2022, maak je met een muziektheaterproductie die je presenteert tijdens Festival Veenhuizen.

Wat
In de bosrijke omgeving van Drouwen werk je onder begeleiding van ervaren professionele makers; een musicus/componist en een theatermaker/regisseur. Met de makers en de andere deelnemers werk je toe naar een muziektheaterproductie die je op zaterdag 20 augustus presenteert op Festival Veenhuizen. Tijdens de maakweek blijf je op locatie slapen en wordt eten en drinken verzorgd. Overdag gaan we keihard aan het werk, maar ’s avonds is er ook tijd om te relaxen. De #GoClassic Summerschool werkt dit jaar samen met Drents Jeugdtheater Garage TDI en het Noord Nederlands Orkest.

Wanneer

  • Zondag 10 juli 2022 hele dag: kennismaking, teambuilding en brainstorm
  • Maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus 2022: workshops
  • Zaterdag 20 augustus: presentatie voorstelling op Festival Veenhuizen

Wie kan meedoen?

Er is plaats voor 15 gevorderde muzikanten (strijkers, hout-en koperblazers, slagwerk, harp en gitaar), 10 acteurs van 13 tot 25 jaar uit Drenthe.

Datum: 15 t/m 20 augustus 2022
Kosten: € 200 voor 6 dagen incl. eten en overnachten.

De makers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec augue nec ex finibus molestie non ac lacus. Nullam turpis tortor, luctus ac sem quis, elementum lobortis massa

info@goclassic.nl

Social media
H A L L O